lördag 28 januari 2012

-



1. Jag fotograferade vimmelbilder för min favoritklubb Saturn igår. Bilderna kan ni se antingen i Saturns Facebook-grupp eller på popklubb.se.
2. Jag har två rullar film liggandes hemma men inga pengar till att framkalla, därför säljer jag lite kläder på Tradera. Auktionerna går ut på söndag/måndag. Klicka här! (och sen "se säljarens alla annonser".
3. Nu när jag har gjort en sammanfattning över 2011 (kolla i ämneskategorierna), kan ni inte välja ut en bild ni tycker om och berätta varför? Det hade varit så himla roligt.Länk

13 kommentarer:

  1. Jag kan inte riktigt bestämma mig för en favoritbild, så det får bli två:

    http://2.bp.blogspot.com/-LfPwa9FpB-c/TwGdhQJpS0I/AAAAAAAADfc/gBOOBTUJjsw/s1600/bd28k.jpg

    och

    http://4.bp.blogspot.com/-RG6eb3DsU9U/TwGZbwy1oSI/AAAAAAAADdY/yVRmBqI-QxA/s1600/vkv%25C3%25A4ll5k.jpg

    SvaraRadera
  2. Den här med Naima och duvorna (http://an0rakcity.blogspot.com/2012/01/oktober-december-2011.html). Jättesvårt eftersom alla dina bilder är smått perfekta, men den här känns så Parisig och glad på något sätt att jag bara vill ha vår mer än någonsin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag tycker också om den. Mest kanske för att vi just hade tagit oss in till Paris på ett knökfullt pendeltåg och inte visste var vi skulle gå av så vi kikade på kartan och hoppade av precis vid Notre Damme och gjorde ungefär såhär: tände cigg, kolla byggnad/röka cigg,få prata med fin farbror, få mata duvor med fin farbror, dö peppdöden över att vi bokade en resa bara sådär utan att planera i förväg och åkte iväg.

      Radera
  3. fett svårt att bara välja en, hade 9 favoriter haha =] men favoriten av favoriterna är http://2.bp.blogspot.com/-bY_KEnf36qE/TvpJMFtd_TI/AAAAAAAADZE/NBRcA2-ukBE/s1600/dansr%25C3%25B6dastenk.jpg färgerna och atmosfären och siluetterna och ljuset är helt perfekt! bilden hade varit jättefin som poster =]

    SvaraRadera
  4. kan inte välja bara en :PPppPpP men dom här tre är asbra
    http://4.bp.blogspot.com/-RG6eb3DsU9U/TwGZbwy1oSI/AAAAAAAADdY/yVRmBqI-QxA/s1600/vkv%25C3%25A4ll5k.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-qGe95poYYwQ/TvpIhDYyq8I/AAAAAAAADYs/VbjM3rbiMhY/s1600/jonatanr%25C3%25B6kerk.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/-ZTyJKVaZo9E/Tw8p0xWrjtI/AAAAAAAADn4/rnUkoEetOZY/s1600/hult21.jpg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jontes jävla käkben, dör. Vill fota honom hela tiden.

      Radera
  5. Oja, hon kan storma in i klassrummet och sjunga på sin absolut favorit låt.
    Sen kan spontant prata om sin ungdom då hon blev kallad punkhora, fitta och lesbisk.
    Idag pratade hon om att hon hade en ekorre med namnet Kurre. Hon matade den med mannagrynsgröt som han senare dog av. (har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv och jag förstår inte varför jag berättar detta nu men jaja)

    SvaraRadera
  6. sv. Tack så hemskt mycket! :>

    SvaraRadera
  7. den är så himla tonårstöntig men så mysig och fin på alla sätt att man älskar den ändå, eller det gjorde jag i alla fall. fast det kan ju ha något att göra med att jag är tonåring och ganska tonårstöntig.

    SvaraRadera
  8. sv: Tack så mycket! Jag kan ju berätta att även det fotot är min favorit. Kul, det verkar som du känner Philip!

    SvaraRadera
  9. Tack. De är fotade på farmor och farfars vin i perfekt solnedgångsljus. Älskar vindar!

    SvaraRadera
  10. I love this one, looks like such great times! http://4.bp.blogspot.com/-nx2Q_ONZDNw/Tw8qIBxWCFI/AAAAAAAADoE/t-rz1LfpsJM/s1600/hult13.jpg

    SvaraRadera
  11. Denna är min absoluta favorit på dig. Du ser så himla söt ut: http://2.bp.blogspot.com/-yimXksN7SqY/Tw8psi6qF6I/AAAAAAAADns/eaV3mq3VwnM/s1600/cor12k.jpg

    SvaraRadera