lördag 3 mars 2012

-


(Westkust spelade på en märklig hemmafest och jag spelade tamburin, resultatet syns här under)

Blandade analoga från januari och februari. Jag förstår egentligen inte varför jag envisas med att fotografera analogt. Det tar tid att få bilderna så när jag väl visar upp dem har det gått flera veckor och jag har nya saker jag vill uppdatera denna bloggen med. Dessutom är det ofta bilder som inte lyckas framkallas och då finns det ingenting att visa upp. Ingen dokumentation överhuvudtaget. Alla långa cafébesök, hemmafester, museumdagar, klubbar och annat viktigt bara försvinner för att jag valde att inte ta med min systemkamera. Så uselt. Det sorgligaste kameramissödet var när jag och min bästis fick krama mopsvalpar i en djuraffär i Paris. Jag tog mängder med bilder men inte en enda en gick att framkalla. Alla små ljusblå bebisögon, viftande svansar och uppåtnosar som jag ville minnas när jag kom hem till Sverige bara försvann.

14 kommentarer:

 1. Men det går att se andra bilder från Paris i mitt arkiv, som tur är. Och från Berlin. Lite p.s sådär.

  SvaraRadera
 2. så himla fina bilder! och ja, så jävla besviken man blir när bilder inte blir framkallade :(( ska köpa en kompaktkamera när jag har råd så att jag kan ta med mig den när man inte pallar ta med sig systemisen!!1 men samtiudigt blir det ju inte samma sak som med en analog

  SvaraRadera
 3. Jag kommer aldrig att förstå poängen med analogt. Hatar det djupt efter kursen fotografisk bild. Blir oftast bättre med en digitalkamera. FAST iofs, en BRA bild analogt är tusen gånger bättre än en digital. Eller något. Haha, du tar iallafall så sjukt fina bilder och jag bilr grymt imponerad varje gång!

  SvaraRadera
 4. alltid lika inspirerande!

  SvaraRadera
 5. åååhhh sånt suger verkligen :( men när du väl får fram bilder är dom så himla fina, värt ju!

  SvaraRadera
 6. Synd det där, analoga bilder blir automatiskt fyllda med känsla för att det är en sådan process att få fram dem.

  sv; Tack så mycket!!

  SvaraRadera
 7. aw thanks! i love love your blog, i'm following you now :)

  SvaraRadera
 8. fina bilder. Analoga bilder får alltid en annan känsla över dem som digitala nästan aldrig får.
  Och tack så mycket <3

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt med dina foton när de inte kommer fram, men men, det är ju det som är charmen lite också antar jag. Living on the edge, med kameran :) Ålskar dessa bilder och hur du kombinerat dem!

  SvaraRadera