tisdag 2 april 2013

-

Vår 2010, 2011 och 2012 i Ulricehamn, Göteborg, Barcelona, Berlin och Borås. Jag längtar så mycket efter att körsbärsträden ska blomma och att det ska bli tillräckligt varmt för att dricka öl utomhus att det känns som att jag ska sprängas! Jag vill se Jens Lekman på Knarrholmen i år också (biljetten är bokad och klar, hurra!), bada från klipporna, grilla på Brännö, fira Robert Smiths födelsedag på en Cure-klubb i Berlin och rädda grodor från vägen NU, NU, NU. Kan inte ni berätta lite om era planer för våren? Så kan vi peppa tillsammans.

36 kommentarer:

  1. peppar för inget annat än karibien- och västindienbackpack den femtonde juni. fast det hade varit underbart att rymma till barcelona eller berlin i några dagar under våren också. åh.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Herregud det låter ju bara för gött för att vara sant! Jag vill också åka iväg på en lång resa!

      Radera
  2. aaaaaalltsååååå åååååååhhh så våriga och somriga bilder!!111 jag längtar mest till roskilde samt att se gudrun schyman, kakan hermansson och nour el refai på studentafton!11

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puss och tack!!! Alltså jag har aldrig vågat mig iväg till Roskilde, har man missat något där? Det känns som att det är så stort att det är svårt att ta in. Men du lär ju få det asgrymt! Och åh Gudrun!

      Radera
  3. omg så det var robert smith? trodde det var någon som var lik bara. Häftigt! jag längtar till då jag ska till Irland med min journalistklass och till jag ska till Köpenhamn och se The Knife.

    måste bara säga att jag älskar bilden på han som kommer efter ärrbilden. superfin bild

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nejnej, bara någon som var himla lik! Kvällen gick ut på att fira honom men han var inte där. Men jag älskar den bilden ändå! En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Grymt med The Knife och Irland, vill också :( Åh ja den är jag väldigt nöjd med. Han är en sån himla beauty. Vill typ äta upp honom!

      Radera
  4. åh gillar näst första bilden på stugan och ryggen jättemycket!

    SvaraRadera
  5. Jag ska åka på min första festival i sommar och jag är så pirrig. Hur gör man? Vad ska man ha med sig? Jag älskar din blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh fan vad kul! Ha med dig ett BRA tält, det är det jag har lärt mig efter år av festivalande. Det lönar sig att slippa ligga i en vattenpöl i fyra nätter. Det finns massvis med bra packlistor du kan kolla in på andra bloggar, men våtservetter är ju ett måste. Varma sockar. Köp inte med en massa konserver, det är bara tungt. Du kan gå till affären i stan och handla istället. Jag brukar köpa juice, baugetter och sånt och äta på parkeringen. Var glad, undvik """""tokiga killar"""" som typ är utklädda och sånt löjligt och gör allt du känner för. Ha det så fint!

      Radera
  6. åh men guuud så underbara bilder, hur funkar det ens

    SvaraRadera
  7. jag älskar alla dessa bilderna men framförallt den första, som ett belle and sebastian-omslag!

    SvaraRadera
  8. Hur lyckas du fotografera dessa bilder? Det är så mycket slump och hastiga rörelser så jag förstår inte hur det är möjligt. Den sista bilden med bollen framför ansiktet till exempel. Och den nakna rumpan. Jag förstår bara inte men jag är sjukt imponerad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så himla snäll kommentar, tack! <3 Roliga kompisar och slumpen är svaret. Och att fota mycket hela tiden.

      Radera
  9. Dina bilder är bäst, bäst, bäst!

    SvaraRadera
  10. Blir dina vänner aldrig sura över att du lägger ut ganska "utlämnande" bilder på dem? Det är jättebra bilder, inget så, menar bara att mina är väldigt mån om att kolla igenom bilderna så att de är snygga och så. Himla fint inlägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej inte hittills. Om någon skulle bli ledsen så tar jag självklart bort bilden och innan jag publicerar en bild så funderar jag såklart över om jag hade velat att någon annan publicerade en sådan bild på mig, osv. Men i detta inlägget tycker jag inte att det är något sånt? En liten rumpa och en kille i kalsonger är väl det enda.

      Tack :*

      Radera
  11. Jävlar vad fint detta inlägget är!

    SvaraRadera
  12. Uppdatera oftare!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska försöka göra det, men att fota upp en rulle, framkalla (och ha råd med det </3) tar sin lilla tid.

      Radera
  13. Åh jag vill LEVA i dina bilder!!!!!! Herregud, du verkar uppleva så himla härliga saker. Hur är det med dig nu? Fattar inte att våren typ fortfarande inte har kommit, det SNÖADE för bara nån dag sen när jag åkte hem. I Uppsala där jag pluggar är det i alla fall snöfritt från gatorna. Är det vår där du är nu? Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, hur fin var inte denna kommentaren då? <3 I Göteborg är det faktiskt vår. Det regnar lite då och då men ingen snö vilket känns som ett himla vårtecken. Och så luktar det gott och här och var finns det små krokusar. Och jag har druckit min första öl utomhus så nu kan det inte bli vinter igen. Punkt slut. Puss!

      Radera
  14. så mycket som är ljuvligt & pirrigt här xxx

    SvaraRadera
  15. åh, finbloggen ju. puss!

    SvaraRadera
  16. Jag peppar att åka på way out west, min första festival blir det! Hur gör man?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad trevligt! Ja hur gör man...wow är ju inte riktigt min festival. Och så finns det ju ingen camping. Man ser band, ser till att gömma sin alkohol BRA i Slottsskogen, dricker vinet och kanske träffar någon fin att hångla med? Ignorerar alla som ser området som en catwalk. Ha det bäst!

      Radera