torsdag 6 mars 2014

-

Engångskamera från mars 2013 då min pojkvän spelade med Makthaverskan. Filmen hakade upp sig vilket ju ger spännande kombinationer men tråkigt att så mycket skarvades av. Jag uppdaterar ju inte så ofta här, tyvärr. Jobbar mycket och har inte riktigt haft ork att fotografera men jag är så himla nyfiken på er som fortfarande tittar in här. Kan ni inte lämna en liten kommentar om vilka ni är? Kanske berätta vad ni heter på instagram om ni har det?

26 kommentarer:

 1. kristiina ilona6 mars 2014 12:30

  älskar alla dom här bilderna! speciellt första!!! <3 tråkigt att du inte har så mkt foto-ork :( vet hur det är.. insåg precis att jag inte fotat sen i somras, har inte ens framkallat mina rullar från dess. gaaah vad händer! blev iaf inspirerad av detta inlägg!!!!

  heter kristiinailona på instagram (tidigare alaskaforever). du följer mig även fast jag knappt aldrig uppdaterar :))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! <3 Se till att framkalla rullarna från sommaren iallafall, så himla värt det. Jag har några kvar i kylskåpet som jag ska lämna in när lönen trillar in. Jag hoppas och tror att orken kommer tillbaka med solljuset. På vintern går det ju knappt att fota analogt.

   Radera
 2. Hittade din blogg via instagram och väntar bara på att bli äldre och att livet ska börja.

  SvaraRadera
 3. Jag är kvar sen länge!

  Annika/chocolatejesus osv

  SvaraRadera
 4. synd på kapningarna, men härliga bilder ändå! din blogg är en av dem jag följt längst = blir alltid glad när du uppdaterat.
  (jag heter ellinoryounglove på insta, målar musiker på vinylskivor, och är allmänt arbetslös)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åh vad kul att höra, ska försöka uppdatera oftare. Tycker verkligen om dina målningar!

   Radera
 5. Jag är 16 år och följer bland annat din blogg som en liten verklighetsflykt. Även om du inte skriver något så får jag liksom tjuvkika på dig och din värld då dina bilder är så nakna och spontanta. Du verkar ha det så himla roligt. I år ska jag åka på min första festival. Hur gör man?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså <3<3<3!!! Så himla sent svar nu men se till att packa rätt grejer och inte massa onödigt bös som typ lås/mat/ficklampa och sånt. Mat köper man ju på närmaste butik, så tungt att bära med sig till festivalen. Och hur man gör vet jag inte riktigt, har aldrig betett mig särskilt bra på festivaler....drick mycket vatten, påminn dig själv och dina vänner om att äta ofta, var snäll och glad (men aldrig mot äckliga, sliskiga personer!) och se lite band då och då. Det blir bra!

   Radera
 6. Jag heter Vera och har följt din blogg sen kanske 2010? Hittade hit via din bilddagbok och minns att jag tyckte att du var en så häftig panda! Var himla avundsjuk på ditt perfekta popliv. Om mig då, jag är 20 år, flyttade nyss till Stockholm och läser genusvetenskap och drömmer om pojkarna på klubbarna, vår och en perfekt lägenhet.

  SvaraRadera
 7. Tror jag hittade din blogg via bilddagboken, har iaf följt den länge! är snart 22 och pluggar i borås, är inte så mycket intressant med mig haha. fotar med superdålig mobilkamera så ganska dålig instagram, men heter @idatuesday där iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! Ska såklart kolla upp din instagram

   Radera
 8. Tjugotvå år och bor i Göteborg. Gillar feminism, internet, glass och min katt. Har sett dig ute flera gånger vilket alltid känns jättekonstigt, blir liksom paff!

  SvaraRadera
 9. Jag läser är tjugofem år och läser till lärare och antagligen ganska olik dig och ditt gäng men ibland är det så skönt att drömma sig bort via dina bilder. Tycker de är så härligt intima utan att vara utlämnande.

  SvaraRadera
 10. Har följt din blogg sen 2011 och blir alltid glad när du uppdaterar!

  SvaraRadera
 11. Alltså tredje bilden = WOW. Du är så cool.

  Om mig då, sjutton år och tycker om feminism, foto och vill flytta hemifrån!

  SvaraRadera
 12. Himla fina kapningar ändå. Tycker om din blogg, kikar in lite då och då. Så fina bilder. Jag? 20 år, bor i Berlin. Tycker om apelsiner och är rätt så hungrig just nu, men orkar inte resa mig upp. (instagram: greajt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apelsiner är fasligt gött och tack!

   Radera
 13. alltid lika fint här! puss <3 (och jag är isabelle, isabelleskareng på instagram men vi följer varandra redan, älskar att skriva, älskar fotografier av roliga stunder, älskar att dricka vin i mina kompisars studentrum, älskar hur en perfekt lagd eyeliner kan få mig att känna att jag kan ta över världen, älskar äpplen och kvällsmackor med ost, älskar att ha målade naglar, älskar sommargrönska, havet och en massa människor, älskar musik upphöjt till tusen, älskar att skriva långa kommentarer på blogginlägg hehe...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla fint ju. Håller med om nattmackorna!

   Radera