lördag 23 juli 2011

85Idag har jag och min pojkvän bott tillsammans i 85 dagar. Vi äter mest spagetti, ser på naturprogram där David Attenborough är berättare och kivas om vem som ska ligga ytterst eller vem som ska få ha hundkudden. Han spelar Starwars, jag läser om Mumintrollen. Det är asgrymt.

15 kommentarer:

 1. Det ser rätt asgrymt ut alltså! Tycker förövrigt mycket om de två sista bilderna.

  SvaraRadera
 2. tack så mycket snällis :D sjukt gulligt inlägg det här måste jag säga!!!

  SvaraRadera
 3. haha, kunde inte annat än hålla med! nästan pinsamt.
  vad tyckte du var höjdpunkten på hultan då?

  SvaraRadera
 4. Allt låter grymt. Förutom David Attenborough. Han påminner mig om biologilektionerna i skolan. Vi kollade på hans evolutionsfilmer hela tiden. Tummen upp för mumin!

  SvaraRadera
 5. åh hjärtat det vill jag gärna!! Hur ser det ut för dig framöver?

  SvaraRadera
 6. åh, tack! usch nej. har varit sjuk sen jag kom hem från hultan. så himla typiskt. jag missade primal scream(!!!) lite illa av mig. men dom kommer till sthlm i höst så jag får väl passa på då! morrissey ja. låtlistan var grym men jag hade nog väntat mig lite mer. beach house var det jag hade sett fram emot mest och dom levde upp till alla förväntningar. braids var nog den största nyupptäckten. vilken musik!!

  SvaraRadera
 7. >tack!
  Åh, vilket härligt inlägg. Det låter fint.

  SvaraRadera
 8. vad fina ni är! jag älskar att ha en helt ny superdupermegabra musikstil att upptäcka och att ha massa framför sig. här är min återuppleva-gamla-tweelåtar-lista ifall du vill få inspiration: http://open.spotify.com/user/poughkeepsie/playlist/2VHSn7I1WHZcKZooERdVEQ

  SvaraRadera
 9. allt här ger mig inspiration. så himla fint.

  SvaraRadera
 10. Snyggt, roligt, härligt Magda!

  SvaraRadera