söndag 31 juli 2011

Sharpen my body like a pen
11 kommentarer:

 1. Den är hemskt fin (och första gången jag såg den så tänkte jag på dig så det var bra att du köpte den!). Allt med vita kragar är ioförsig fint.
  Och tack för dina tips på var jag kan hitta pikétröjor! Puss

  SvaraRadera
 2. sv: jaaaaaa eller hur!! jag vill ha honom iklädd kalsonger och fluga i min säng. nä, men jag hade nog inte backat om jag fått chansen haha. äh, han är bara avundsjuk! slår vad om att han tycker att reid är lika grym som vi gör :D

  och maaagdaaa, tycker vi ska hitta på något snart!

  SvaraRadera
 3. klänningen är helt underbar.

  jag tror jag har skrivit brev till dig. Vi började prata på bilddagboken och sedan skrev vi kanske ett eller två brev till varandra sedan så slutade vi prata. Det var verkligen länge sedan, men ändå minns jag det. hehe ja.

  SvaraRadera
 4. Jag var nog bara tretton och hatade alla som inte gillade broder daniel. haha, herregud. vilken tid det var. det minns jag mycket väl.

  jag har det väl bra. jag börjar gymnasiumet om 23 dagar och jag har valt helt fel linje. och livet rullar väl på. Alla säger att ettan går fort och det hoppas jag på att den gör det. Annars så är havet min bästa vän även böckerna. och jag har inte råd med någon festival i sommar. det svider lite.
  Hur är det själv?

  SvaraRadera
 5. Svar: Jag menar absolut att alla är lika mycket värda, jämställdhet mellan individer är oerhört viktigt, och det var inte så jag menade. Jag menade att det finns ledare såsom Mao som har tagit den här ideologin som hade kunnat bli fantastisk, men använt den i ett sådant syfte som har gett förödande konsekvenser för ett land. Min åsikt är att man inte ska svälja en ideologi med hull och hår, utan vara kritisk och se på helheten i ett samhälle hur det skulle fungera i praktiken.

  SvaraRadera
 6. åh ja det var fint, älskar hultsfred. trots allt. och du var så gullig!

  SvaraRadera
 7. Åh, den där klänningen har jag dagdrömt om ett tag nu. Så himla himla fin!

  Svar: Tack!

  SvaraRadera