lördag 14 juli 2012

Elva frågor

 Jag har blivit utmanad på elva frågor igen, denna gången av Jenny. Förra omgången kan ni se här.
I got some questions. Please use google translate to read!

Bästa...

* mönstret? Randigt på kläder (helst tröjor då) och medaljong på tapeter.
* festutstyrseln? Klänning och klackskor eller pikétröja och veckad kjol.
* festival? Hultsfred 2011/2012 och Arvika 2010.
* sätt att resa i kollektivtrafiken (motivera)? 100Bussen Göteborg/Borås, det är en dubbeldäckare och den är alltid knäpptyst.
* julkalendern? Sunes jul!!! Och Greveholm och Tjuvarnas jul eftersom min pojkvän och jag såg den varenda morgon med chokladkalendrar och té-kalendrar i sängen.
* utländska musik enligt dig, ge exempel? Svårt, det finns ju massor med bra. Jag kan verkligen inte välja något band.
* sidan en människa kan ha (motivera)? Sånt här är så svårt att formulera. Jag tycker om snälla människor som vill andra väl. Men som inte är snälla på något tvångsmässigt sätt utan för att de vill. Och roliga, påhittiga, kreativa människor.
* smågodiset? Sockriga jordgubbar!!!!!!!! Mitt absoluta favoritgodis som har blivit ersatt av några mesigt ljusa, geleiga godisar som heter Lilla gubben. Vad är det för något namn?! Annars så gillar jag smågodis i allmänhet, gärna surt.
* Sverige-delen (svea, göta, norra - land) varför? Götaland. Jag kan verkligen inte ge någon fin motivation, för att jag bor här. Jag tycker att hela Sverige är fint.
* svenska stad? Göteborg. Varberg på sommaren, annars är det väldigt deppigt där. En äkta sommarstad.
* konserten någonsin? var, vilket band/artist? Ännu en omöjlig fråga. Jag gillar egentligen inte att gå på konserter så mycket längre. Det känns som att det måste bli bra men det är en massa annat som förstör typ andra besökare, att man blir kissnödig, osv. Nu väljer jag tre iallafall, Morrissey 2009 i Lisebergshallen, Belle and Sebastian 2011 på Cirkus och Iceage 2011 på Kajskjul (för att hela den kvällen var så bra).

17 kommentarer:

 1. åh, jag tycker att 100bussen är så hemskt läskig. får alltid lite halv dödsångest, det känns som att den ska välta i varenda kurva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan förstå det litegranna. Lite läskig är den kanske.

   Radera
 2. SV: Tack snälla du! :) Det värmer!

  Fick precis för mig att jag såg dig på Hultan! Om inte annat så kroppsvisiterade jag dig då jag var funkis, haha! Känner igen den fina tröjan du hade på dig i några inlägg ner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad knäppt! Jag hade på mig den tröjan hela tiden eftersom det var så himla kallt.

   Radera
 3. Har svårt för dubbeldäckarna med! Eller har bara åkt 290 till öarna men där uppe har de alltid på ALLDELES för mycket air condition som inte går att stänga av och jag mår så himla illa av vinddrag haha </3 Längst fram är dock bäst.

  SvaraRadera
 4. Din blogg är så inspirerande och häftig och allt och vet du ÄLSKAR OCKSÅ SÅNA JORDGUBBAR!! Är dom borta helt? Har letat ett tag efter dom faktiskt. Så himla synd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också letat!!! Ett tag så fanns det på en godisaffär i gbg (kollade igenom flera stycken...) men jag tror att de helt har slutat tillverkas. Även om jag inte vill tänka så, måste hålla hoppet uppe! Säg till om du hittar dem någonstans. Och tack!

   Radera
 5. >Wiii trevligt :)! Du tar så himla fina bilder och jag lade till dig med som vän :))).

  Te-kalender lät som en fantastiskt bra grej!! Borde testas. Hur gjorde ni? Köpte ni bara 24 oprövade sorter och testade en ny varje dag??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en himla fin grej! Jag fick den i present så jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån. Jag tror att det var yogité eller något liknande, inte lösté iallafall. Annars kan man säkert göra en om man går ihop med kompisar och köper två sorter var!

   Radera
 6. åå har du sett belle and sebastian?! vill också göra det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, 2010 och 2011. Vi får hålla tummarna för en spelning i Sverige snart!

   Radera
 7. Finfina svar. haha förstod mig inte på tjuvarnas jul. var den verkligen så bra? Och åh ja. B&S på cirkus. det var magiskt<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte att den var superfin! Alla karaktärerna var bra och det var en smart kritik att barnen på barnhemmet gjorde leksaker som såldes i varuhuset. Sånt som de själva aldrig skulle ha råd med.

   Radera
 8. Åh men en sån fin blogg du har! kram

  SvaraRadera
 9. Åh, Varberg. Där bor jag. Är precis som du säger en underbar sommarstad, men det är rätt mysigt här året om faktiskt.

  SvaraRadera