tisdag 11 juni 2013

-

För ungefär tre veckor sen var det dödsvarmt i Göteborg. Sådär så att det är olidligt att vistas i en spårvagn och dessutom var det Göteborgsvarvet. Då tog jag och mina fina vänner färjan ut till Styrsö där vi möttes av åska och hagel men det gjorda ingenting för vi kunde ändå grilla, dricka folköl, spela fotboll och lyssna på Gyllene tider. Det ljuva livet! Och när vi kom tillbaka blommade körsbärsträden så snällt på Järntorget. 

26 kommentarer:

 1. Vilket fint gäng du har! Hur fick du så många kompisar? Och så många killkompisar? Var hittar man alla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är vrålgulliga hela bunten. Jag kan verkligen inte svara på något av det där. Man träffar varandra lite här och var genom gemensamma vänner och sen så blir det så naturligt att man träffar deras vänner och fler hänger på, osv,osv,osv.

   Radera
 2. Jag undrar också var du har hittat alla dina vrålgulliga killkompisar! Sen undrar jag också hur du gör när du tar dessa bilder? Ber du dina vänner att posa eller hur går det till egentligen? Det ser ju ofta så spontant ut. Fina bilder som vanligt. Kul med en uppdatering!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har "hittat" dem lite här och var genom vänner och så. Jag har nästan alltid med mig kameran när vi åker på utflykt eller går ut så jag tror att de flesta har vant sig vid att jag tar lite kort då och då. Jag tror inte att det är någon som tänker på det. Ibland frågar jag och ibland fotar jag bara. Beror lite på. Tack så mycket!

   Radera
 3. Åh vad härligt det ser ut! Så himla mycket sommar nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Ja eller hur, det är magiskt hur fort det går från varm vår till fullt utslagen sommar.

   Radera
 4. asså jag dör du är så fin <3<3<3<3

  SvaraRadera
 5. nice pics! looks like you really enjoyed yourselves!

  SvaraRadera
 6. Hallå vad gör man om man har kommit in på universitetet som man verkligen vill läsa men man känner sig lite för liten/dålig/korkad? Jag vet inte hur det fungerar alls! Du skrev ju på bloggen att du började universitet redan efter studenten, hur klarade du av det? Hur gör man för att få vänner? Är det svårt? Får man någon hjälp av lärarna?

  /Panikslagen, kanske, nybliven student

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Inte ska du oroa dig för det kommer att gå hur bra som helst. Det spelar ingen roll om du är yngre än de andra på kursen, det kanske är deras första kurs på universitet också? Bara för att de är äldre har de inte mer erfarenhet. Peppa hur spännande allt ska bli. Köp ett fint block, låna/köp din kurslitteratur och se till att vara på plats i god tid till uppropet. Du kommer att få hjälp av kursansvarig och dina föreläsare men inte alls i samma utsträckning som på gymnasiet, var förbered på det. Och klasskompisar kommer du att få via din seminariegrupp. Man behöver ju inte bli vänner för livet men det är skönt att ha någon att plugga med och extremt bra att få respons på sina uppgifter innan de skickas in. Du kommer att klara detta galant för jag tvivlar på att någon som är korkad eller dålig skulle klara av att komma in på universitet på första försöket! Lycka till och stor kram!

   Radera
 7. Jättefina bilder men snälla uppdatera oftare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :* åh jag ska, är bara apaseg!

   Radera
 8. du är så himlans fin. dör varje gång jag ser dig på instagram. älskar dina bilder något otroligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå hur snäll är inte du då? Tack!

   Radera
 9. Fantastiskt vackra bilder. Speciellt den första. Mmmmh.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Älskar den första, två hjärtan.

   Radera