fredag 16 augusti 2013

Knarrholmen

Sista helgen i maj ungefär tog jag och ett gäng fina personer en chartrad skärgårdsbåt ut till Knarrholmen och tältade, drack kir, såg två spelningar med Jens Lekman, satt på klippor, spelade bingo, dansade i tryckar-tält och annat bra. Längtar redan till nästa års festival. Bild nummer nio och femton kommer från Naimas engångskamera. Tyckte att de var tjusiga och behövde visas upp lite. Har ni någon favoritbild? Har badat så himla mycket i sommar och längtar så efter att framkalla mina sommarrullar och publicera här. Men nu tänker jag carpa hösten något extremt. Tänk bara att gå i Vasaallén och sparka löv och andas hög höstluft, darrar ju till av bara tanken!

26 kommentarer:

 1. Nice pictures! Festival spirit, that's all that is needed.

  SvaraRadera
 2. åhh, vad superhärligt det ser ut..!

  SvaraRadera
 3. alltså shit, du har så himla fint hår!!

  SvaraRadera
 4. hur mysigt?! ser lovely ut.

  SvaraRadera
 5. åh ska hälsa o jag ser dig på pop!!!

  SvaraRadera
 6. När livet sparkar om kull mig redan vid morgonens första steg vill jag krypa in och bo i din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3<3<3!!! gånger miljoner. Du får sparka tillbaka för så får det bara inte vara.

   Radera
 7. hur gör man för att skaffa sig nya vänner? jag hade vänner tills för lite mer än ett år sedan men nu är jag helt ensam. jag vet inte ens vad som hände, alla bara försvann ur mitt liv. jag ser dom ibland, max en gång i månaden om ens det, men det känns bara som att jag är en bekant till en bekant eller något. hålet i bröstet och magen blir bara större och större och jag vet inte vad jag ska göra. ibland känns det som att ingen skulle märka om jag försvann, bara slutade att existera, slutade att använda alla former av sociala medier och inte svara i telefon eller sms. men jag vet att jag inte kan det, jag har två små kusiner som jag älskar mer än allt annat på den här jorden och om jag försvann skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv för den smärtan jag skulle orsaka dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att man har faser i livet då man byter umgängeskrets och då kan det krävas en period av ensamhet. Jag förstår verkligen att det känns fruktansvärt och tomt. Men de vännerna du hade förut, trivs du med dem? Eller umgås ni bara för att umgås? Har ni någonting gemensamt? Om ni har det, ta mer initiativ till att träffas och gärna i grupp med deras andra vänner så att du får möjlighet att lära känna dem också. Att träffa vänners vänner är ett alldeles utmärkt sätt att få nya kompisar och kanske en ny bekantskapskrets. Annars så kanske det är dags att göra något nytt. Jag vet inte hur gammal du är men en universitetskurs eller att börja på folkhögskola skulle kanske vara något? På många folkhögskolor bor man dessutom i internat och då får du verkligen möjlighet att lära känna nya människor. Om du är yngre och fortfarande går i skolan kan du gå med i ett politiskt parti eller någon form av intresseorganisation. Det är ett väldigt bra sätt att få nya vänner. Jag lärde känna massvis med kompisar via bilddagboken när jag var sådär tretton, fjorton år och det var verkligen en räddning. Och genom dem lärde jag känna nya människor, åkte på festivaler, gick på spelningar, osv. Så internet är ett hett tips. Det går säkert att lära känna många fina personer via instagram, bloggar eller tumblr. Sedan tycker jag att du borde söka hjälp för din psykiska ohälsa. Jag tror nämligen att om du går runt och känner dig så ledsen kommer det att bli svårt att söka kontakt med andra. Det kan bli något av en ond cirkel. Ta hand om dig själv och dina små kusiner. Massvis med kramar <3

   Radera
  2. Om det är någon läsare som har fler tips får ni jättegärna skriva en kommentar!

   Radera
 8. Följer dig på instagram också och du verkar ha det så himla fint hela tiden. Blir faktiskt väldigt avundsjuk för jag vill så gärna också ha en massa snygga kompisar att åka på utflykt med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så himla tacksam över att jag har vänner som gillar att göra sådana saker. Som tackar ja till allt och som jag är bekväm med. Men det är ju inte som att jag är ute och dricker öl och är med mina vänner varenda dag. Jag promenerar i regnet till bussen till jobbet precis som alla andra. Jag är såklart lite selektiv i vilka delar av mitt liv jag delar med mig av. Men jag hoppas verkligen att du träffar några riktigt fina personer snart <3

   Radera
 9. Hur har du redigerat dessa bilderna? Så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fotat alla bilder med engångskamera. Mitt photoshop har slutat funka (???) så jag redigerar inte mina bilder.

   Radera
 10. MEN ALLTSÅ, åh. Kom aldrig iväg på festival det här året, och jävlar vad jag ångrar det när jag ser dina bilder!
  Näe, ska nog satsa på det där med att carpa hösten <3 Tänker mig museum, höstpromenader och halsdukar samt orangea löv. Helt okej det med, jag är nog redo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får åka nästa år! Mmm hösten är helt ljuvlig. Är typ alltid lika pepp i maj som i september på den där övergången till vår/höst. Längtar så efter att kunna plocka kastanjer. Jag tycker att dina planer låter helt perfekta!

   Radera
 11. Alltså analoga bilder, finns typ ingenting finare. Så galet vackra

  SvaraRadera
 12. alltså wäääh så snygga bilder blir helt galen ju älskar speciellt tolfte bilden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå och åh tack så himla mycket! Blir så glad ju.

   Radera
 13. dina bilder gud de är alltid så fantastiska!!! ska titta på dem en stund till. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad snäll du är. Tack så himla mycket! Blir så glad :*

   Radera